Temat: [Kuga 2008-2012] Co ogólnie sądzicie o tym modelu
View Single Post
Stary 26-01-2010, 12:20   #176
emare37
Zablokowany

Model: 4 kółka
Silnik: 21KM
Rocznik: 1925
Domyślnie Odp: Co ogólnie sądzicie o Fordzie Kuga

Cytat:
Napisał takitam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co ty piszesz ?????? nagrzewnica to super sprawa ( przeciwnego zdania są ci którzy jej zapomnieli zamówić albo nie mieli takiej opcji w zamówieniu ) cała Skandynawia ma to zamontowane i to nie tylko rozwiązania w fordzie są ale i większości marek

co do obciążenia instalacji to chyba przednia szyba ciągnie więcej prądu.W poprzednim c-maxie miałem tez nagrzewnice, grzane fotele i szyby i nigdy nic nie nawaliło wiec kuga ma wszystko juz sprawdzone i przetestowane
to nie sa moje doswiadczenia tylko ogolny opis jaki znalazlem dlatego chcialem sie zpaytac jak to wlasciwie jest

a wiec czy wlacza sie manulanie czy jest to automat? nie jestesmy w skandynawii a zima trwa nie tak dlugo..po czym przychodzi upalne lato i nagrzewnice trafia szlag

szczegolnie przetestowane ma sprzeglo haldexa, ktore sie przypala (według opinii, no chyba ze bujdy pisza)..ja tam fordowi nie wierze do konca

Ostatnio edytowane przez emare37 ; 26-01-2010 o 12:23
emare37 jest offline   Odpowiedź z Cytatem