Temat: [Mondeo 2000-2007] Podświetlenie schowka
View Single Post
Stary 26-01-2010, 22:18   #24
kosteg
ford::professional

Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
Domyślnie Odp: Podświetlenie schowka

Cytat:
Napisał RECONDO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ad.2 + Ad.3 Opowiem bajkę dla czytających, skoro sam takie bajki czytam na forum: jest zima, silny długi mróz opanował krainę nad Wisłą, pewnego dnia sąsiad A poprosił sąsiada B o pomoc przy odpaleniu auta, akurat tak się złożyło iż sąsiad B miał MDO 2001 z dziwną funkcją podtrzymania zapłonu, auto sąsiada A do auta sąsiada B oddzielała określona w metrach odległość, sąsiad B po odpaleniu autka podjechał w miejsce "spoczynku" autka sąsiada, ustawił pokrętło panelu świateł w odp. pozycję, wyjął kluczyk ze stacyjki, otworzył nim maskę i podpiął przewody, autko sąsiada A odpaliło bez większych problemów a sąsiad B był zadowolony iż po dojechaniu na miejsce NIE MUSIAŁ gasić auta by otworzyć maskę a następnie NIE MUSIAŁ ponownie go uruchamiać by "dodać energii" poszkodowanemu aku sąsiada... jakie praktyczne rozwiązanie te podtrzymanie.
Być może ta bajka opowiada o lenistwie, być może o praktycznych możliwościach - otwierasz auto, odpalasz, ustawiasz pokrętło, wyjmujesz kluczyk, zamykasz autko i wracasz za chwilkę... takie tam webasto dla ubogich. Zawsze będą + jak i -, jak w życiu.
moze sie czepiam ale ja otworzyl bym zamek maski, odpalil auto i podjechal te pare metrow... dalej z otwarta maska jezdzilem ;P ale ja sie nie znam, ja mam "wajhe" w kabinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał docento Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przycisk na desce i w klapie tylnej są połaczone równolegle , tak więc aby zablokować włącznik w klapie blokuje się również ten w desce rozdzielczej
ale jak chcesz otworzyc bagaznik to mozesz pociagnac za klamke i odryglowac zamek - i tak musisz do niego wyjsc - autka za to gasic nie musisz wiec taki problem to nie problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kosteg jest offline   Odpowiedź z Cytatem