a ja zaliczyłem już jedną wpadkę mojej fieściny... spalił się przycisk od awaryjnych, poszedł dymek, czuć było spalenizną... pojechałem do salonu i musiałem czekać tydzień na sprowadzenie konsoli centralnej z niemiec:/ no ale zrobili i wszystko jest już ok...
co do samej fiesty to sprawuje się nieźle... wkurza tylko stukanie tylnej półki, charczenie plastiku w prawych drzwiach gdy gra muzyka, straszne zmulanie wyświetlacza gdy jest mocno poniżej zera, za mało schowków istrasznie mało miejsca między tylnym dużym spojlerem a dachem (jak jest śnieg to tylna klapa nie chce się otworzyć na maksa bo śnieg przeszkadza), brak wskaźnika temp...
tak poza tym to nie mam sie czego przyczepić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no może jeszcze tylko tego że tych 120km jednak nie czuć a mogłoby się zdawać że przy takiej masie jednak będzie łądnie to chulać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wystarczy dodatkowo 1 pasażer i już lekko zwalnia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.