Panowi dzieki za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiscie bylbym zainteresowany ta czescia, z anglika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko pewnie duzo bylo przerabiania bo tam caly ten mechanizm jest odwrotny bo wycieraczki dzialaja w odwrotna strone?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
60+ koszt wysylki i ewentualna przerobka to nie 800 PLN he he
DO ASO to ja z moja fordzina nie zawitam nigdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do ASO sie jezdzi jak sie ma samochod na gwarancji czyli 2lata potem sie juz zapomina o tych PANACH
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja wiele rzeczy sam robie przy swoim aucie w garazu.. owszem dwumasy sam nie wymienie i raczej oddam chlopakom specjalistom z jakiegos warsztatu.. ale takie wlasnie dlubaniny. jak klocki, tarcze, amortyzatory tzw drobniejsze naprawy to nie ma bata proboje zawsze robic sam. Palcem nie jestem robiony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.