Temat: [Mondeo 2000-2007] nie działa wycieraczka przednia
View Single Post
Stary 29-01-2010, 14:06   #11
igipop
ford::beginner

Model: Mondel
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: [mk3] nie działa wycieraczka przednia

Panowi dzieki za pomocGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiscie bylbym zainteresowany ta czescia, z anglikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko pewnie duzo bylo przerabiania bo tam caly ten mechanizm jest odwrotny bo wycieraczki dzialaja w odwrotna strone?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
60+ koszt wysylki i ewentualna przerobka to nie 800 PLN he he

DO ASO to ja z moja fordzina nie zawitam nigdyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do ASO sie jezdzi jak sie ma samochod na gwarancji czyli 2lata potem sie juz zapomina o tych PANACHGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja wiele rzeczy sam robie przy swoim aucie w garazu.. owszem dwumasy sam nie wymienie i raczej oddam chlopakom specjalistom z jakiegos warsztatu.. ale takie wlasnie dlubaniny. jak klocki, tarcze, amortyzatory tzw drobniejsze naprawy to nie ma bata proboje zawsze robic sam. Palcem nie jestem robionyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
igipop jest offline   Odpowiedź z Cytatem