Temat: [Mondeo 2000-2007] nie działa wycieraczka przednia
View Single Post
Stary 29-01-2010, 15:42   #15
igipop
ford::beginner

Model: Mondel
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: [mk3] nie działa wycieraczka przednia

he he .. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no mozna sie dowiedziec. bo maja tam sprzet wiec wiesz podlaczaja cie pod kompa i niby wszystko ci ladnie wychodzi.. masz podane na tacy co sie psujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale czasami komupter tez czesto daje mylna diagnoze.. bo jest mylony przez jakas pierdolke czujnik lub elektrniczke, etc ktora jest uszkodzona a wskazuje do naprawy jakas bardzo droga rzecz

powiem ci ze ja ostatnio kupuje
http://www.abcford.pl/

absolutnie nie robie zadnej reklamy (jak ktos uwaza ze to reklama prosze usunac posta)

co jest dobre... w tym sklepie . Przesylam linka z innego sklepu gdzie maja np taniej cos o 5 pln . i zaraz mily Pan wstawia mi cene jeszcz o 3-5pln tansza niz w tym co znalazlemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. he he normalnie sie z nimi mozna targowacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., maja wszystkie orginalne czesci do fordaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a jak maja ta sama cene to u konkurencji to tez zrobia tak zebys kupil u nichGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Wysylka gratis, jakas pierdolka gratisGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

no dobra nic tylko czas rozkrecac ta moja "milosc" i zajrzec Dobrze ze zona nie bedzie marudzic, ze weekend w garazu - bo to w sumie podczas jej jazdy sie popsuloGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja siedzialem obok-ona prowadzilaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., czyli wychodzi na to ze Zona popsula, hehe
Pozdrawiam i odezwe sie na pewno jak juz bedzie po naprawieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy tam po rozkreceniu, mysle ze w ta sbote zajrze a jak nie to w przyszla
igipop jest offline   Odpowiedź z Cytatem