Kolego ale ty mówisz o warsztatach z prawdziwego zdarzenia a w przypadku warsztatów "garażopodobnych" już tak fajnie nie jest. Kupują relatywnie mało to i upusty niewielkie (choćby w Intercasie) albo wręcz własnie kupuja po cenie detalicznej bo jak nie zażądasz faktury to nie idzie do US.
Uważasz że opłaca mu się latać np. z nowodworskiej na drugi koniec do hurtowni po wężyk???? toć za rogiem w sklepie mają to samo i tylko 2 zł drożej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak nawiasem mówiąc jestem ciekaw ile osób dostało od p. Tomka fakturę za usługę, lub ilu sam zaproponował jej wystawienie (czyli tak jak powinien zrobić, czyli nawet nie proponować tylko dać razem z kluczykami po zainkasowaniu należności).
Ile kto dorzuca to jego sprawa (ma prawo i 1000%) i płacącego. Problemem jest to, że ludzie lecą oszołomieni tekstami typu: Pan Tomek to mistrzostwo świata itp.. i budza się z ręką w nocniku bo się nie zapytali ile to będzie kosztować albo nie porosili o kosztorys (choć w porządnej firmie nie trzeba się o takie rzeczy prosić). Wszyscy mysla ze jak p. Tomek podłacza do kompa za 1/3 tego co bierze ASO to wszystko bedzie tak tanio. A tu niespodzianka i figa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście kolego nie tłumaczę nikogo oprócz naszej własnej głupoty (mojej też bo nie jestem inny i się parę razy przejechałem). Jednak ja nauczony doświadczeniem jakimś tam życiowym zawsze sam kupuje części i daję do montażu (robiłem to nawet w przypadku napraw w ASO) lub wpierw kosztorys potem akceptacja i naprawa. A jak nie to coś za fatyge i papapa....