Odp: Zakup - Ka
bardzo dziwne reakcje moim zdaniem..ale od początku. jeżeli ktokolwiek wie, gdzie jest magiczny region w polsce i gdzie zawsze kupię 100% nie bite, nie walone i nie kręcone auto od handlarza, to zna tajemnicę życia. wszyscy tu-i nie tylko w tym poście-narzekają na auta z Gniezna. dlaczego? bo jest to największe zagłębie handlu autami w wielkopolsce? bo na co drugiej ulicy jest warsztat samochodowy? bo za warsztatem jest zaraz elektryk itd. itp.? jest to chyba zrozumiałe, że jeżeli ta okolica z tego żyje, to musi to tak wyglądać. a na giełdach sam jest inaczej? czy wszyscy tu bluzgający na Gniezno kupili auta u dilera? nie sądzę..każdy z nas zna podejście handlarzy aut-kupić tanio trupa, doprowadzić do stanu użyteczności i sprzedać. Proste zasady ekonomii handlu! ale nie zawsze! sam szukająć auta zwiedziłem nie tylko Poznań, Gniezno ale i Krotoszyn i Jarocin i inne znane wlkp miejscowości handlowe. i kupiłem w Gnieźnie i kupiłem nie bite i kupiłem nie walone itd. ale poświęciłem na to mój-i nie tylko mój-czas i kogos umiejętności. prosta zasada-nie ma okazji! nikt nie sprzedaje poniżej wartości, więc nie oglądajmy się na rarytasy cenowe! kończąc..w Gnieźnie TEŻ MOŻNA KUPIĆ AUTO! ja kupiłem i paru moich znajomych też i wszyscy są zadowoleni.
pozdrawiam
aha, żeby nie było. nie mam żadnych kontaktów z handlarzami z Gniezna i innych miejscowości żyjących z aut. jeszcze jedno, nie kupiłem swojego po okazyjnej cenie jak większość szuka. kupiłem po takiej, że ubezpieczając auto AC wyszło taka sama wartość.
|