Witam. Generalnie jestem dużym zwolenniekiem ksenonów, podoba mi się to w aucie, uważam to za fajny zabieg tuningowy. Jak tylko kupiłem sobie swojego essiego to odrazu zacząłem załatwiać przetwornice, żarniki itp, zacząłem też przy okazji dyskusje tu na forum, wyszło że stanowczo odradzacie, ze względu na obecnie prowadzoną wojne przez policje z takimi właśnie cwaniakami z ksenonami bez spryskiwaczy, automatycznego wyrównania poziomu itp..
No to sobie darowałem.
Ostatnio sporo śmigam w nocy, no i te zwykłe lekko już pożółkłe żarówki dają zdecydowanie zamało światła, szczególnie jak jade gdzieś po wiosce, to max skupienie czy ktoś nagle nie wyskoczy z pobocza.
Zamierzam wymienić na jakieś lepsze żaróweczki z allegro.
Pytanie do was, jakie polecanie ( producent, jasność, moc ) Ja myślałem nad tymi co dają takie juz troche białe światło. Generalnie najważniejsze dla mnie jest aby się nie paliły po miesiącu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ani nie zjarały mi kostek czy czegokolwiek w instalacji, więc chyba zakupie standardowej mocy 55W. Druga sprawa żeby dawały więcej światła.
No cóż czekam na jakieś opinie. Pozdr