Nareszcie się udało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety, ale sposób Magik-a w moim przypadku nie pomógł - skrzynia sprężynowała ;/
Zrobiłem przyrząd jak sado28 radził i po minucie śruba odkręcona. Przyrząd zaparł się o wahacz i kluczem bez żadnych przedłużek dość lekko się odkręciło. Ważne żeby wszystko sztywno było. Zestaw narzędzi to ja mam dobry, bo z ojcem sporo mechanikujemy ale na wszelki wypadek pożyczyłem od kolegi zestaw kluczy za 300zł - gwarancja wieczysta, a jeżeli klucz pęknie lub zerwie się blokada trajkotki to wymieniają na nowy bez gadania.
Wszystko złożyliśmy i auto od pierwszego odpaliło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wielkie za pomoc, bo nawet szukajki nie mogłem użyć, bo łącze mobilne pędzi jak żółw pod wiatr ;/
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka