Znów piecyk nie działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Jak kupiłem gala piecyk nie działał z pomocą forum naprawiłem go ( przerwany kabelek przy wtyczce i zwarcie na kabelkach przy pompce płynu ) do tej pory działał ok , jedynie przed świętami na jeden dzień odmówił posłuszeństwa co chwila wł .się i wył. ale po jeździe włączyłem go z zegara i poszedł i działał aż do dziś do końca pracował ok nie dymił itp.
Piecyk D3WZ przerobiony na postojowe zegar o nr. 22 1000 31 12 00
Problem jest taki że piecyk nie robi nawet próby startu ( nie słyszę wentylatora spalania)
po włączeniu z zegara pojawia się napis HI na climatroniku nawiew chodzi a piecyk ani rusz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pompka płynu działa , paliwowa po podłączeniu na krótko działa , dobrałem się do gniazda wewnątrz piecyka aby może jakiś błąd skasowac ale nic to nie dało , wentylator
obraca się bez żadnych oporów , niestety nie sprawdziłem świecy bo nie miałem pod co podłączyc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam 2 pytania
1 czy na moim zegarku nr. 22 1000 31 12 00 , (4 przyciski P, <, > i ze znakiem ogrzewania) da się sprawdzic błędy bo nigdzie nie mogę znaleśc instrukcji do niego
2 jaka jest kolejnośc testu który robi dogrzewacz , np. jeśli najpierw jest świeca i jest ona padnięta to czy załączy i sprawdzi też wentylator?