View Single Post
Stary 01-02-2010, 16:50   #26
docento

Domyślnie Odp: do wszystkich tych którym zapaliła sie kontrola świec w te mrozy !

Cytat:
Napisał Dawid849 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no dobra to dlaczego mi błąd nie znikał nawet po zagrzaniu auta ? a wręcz przeciwnie pojawiał się coraz częściej i auto gasło nie mogłem podjechać pod górkę a problem pojawił się po zatankowaniu złego paliwa , działo się to na zimnym jak i ciepłym silniku. Jak to kiedyś ktoś napisał o naszym silniku można napisać książkę, może akurat miałem jakiś wyjątek bo u mnie jakoś nie pomagało gaszenie auta i odpalanie na nowo.

kończąc ta wypowiedź powiem tylko tyle ze ciesze się ze pojechałem na komputer zapłaciłem 60zł i problemu nie ma a tak to wyjechać za miasto nie moglem bo nie dało się jechać
powiedz jaki miałeś ten błąd , bo wydaje mi się , że bardziej niż tester pomógł Ci ciepły warsztat

Cytat:
Napisał SrebnaStrzała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe, nigdy o tym nie słyszałem, jednak wygląda to wiarygodnie.
Źródło tych "niewiarygodnych" informacji - Układ wtryskowy i uklad sterowania pracąsilnika diesel - TC3043037H - Układ common rail Delphi , rozdział 4 -Strategie

Ostatnio edytowane przez docento ; 01-02-2010 o 16:59
  Odpowiedź z Cytatem