View Single Post
Stary 02-02-2010, 01:41   #37
exit
ford::amateur

Model: Ford Probe I GT
Silnik: 2,2 Turbo benz. 147KM
Rocznik: 1991
Domyślnie Odp: Opinie o stacjach paliw w Szczecinie i okolicach

Nie przesadzajmy z tą wojną... to tylko dyskusja na argumenty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do CNG i elektrycznych, też bardzo ciekawy temat, a elektryki całkiem fajne samochodziki, które można samemu zrobić średnim kosztem.
A co do tej wojny, to ja kolegi nie mam zamiaru przestawiać na LPG, mi to rybka na czym on jeździ. Bój toczy się o "****iane paliwo" Jakby tak spojrzeć, to każde paliwo na swój sposób jest ****iane, bo nie wymyślili idealnego, a nawet jak wymyślili, to jeszcze długo o nim nie usłyszymy. Jednak jak tak spojrzeć o walory dla silnika, to o wiele bardziej ****iany paliwem jest PB niż LPG. Lecz Ci sami co trzymają łapę na ropie i na tych bilionach dolarów, które na niej zarabiają, to nie dziwie się że fabryczne samochody masz na PB, choć są fabryczne na LPG również.
Resztę obszernej wypowiedzi kolegi, skomentuje jutro, bo dziś mi się już nie chce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W dodatku, ze dużo cytować będzie trzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
exit jest offline   Odpowiedź z Cytatem