Witam. Ja już jestem po wymianie termostatu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Zamontowałem poprostu termostat przy silniku Wahler 87oC .Kupiony w Inter Cars 37,75 zł. Podpowiadam iż żadna z uszczelek będąca w komplęcie nie pasuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ciepełko nastało zajefane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tego przepływowego (na wężach ) nie demontowałem. Po wymianie termostatu na wskazniku pokazywało na "O" . więc wymieniłem też czujnik na wskaznik i teraz pokazuje na koniec "M"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dopisze Jeszcze że dziś w nocy przy -11 ,3 minuty po odpaleniu i jazda 4 km dało już ciepłotę wskaznika na koniec "O" . Wcześniej przy minus 10 C, nie wychodził wskaznik poza "N" Dopisze jeszcze że aby zamontować ten termostat musiałem rozebrać jakiś stary i zamontować sprężynkę ,bo inaczej lata w środku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(nie było jej w zestawie). WAŻNE !!! . Przy monteżu trzeba odpowietrznikiem do góry zamontować,czytałem tu wypowiedzi iż Wahler nie posiada odpowietrznika . Nieprawda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest on e środku na blaszce - malutkie podcięcie . Pozdrawiam . Marek