Cytat:
Pewnie mnie teraz zaczną jechać, ale powiem tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja kupiłem w markecie żarówki w promocji za 20 zł dwie sztuki (nie znam ich nazwy) które mają niebieskie szkło, jak na razie mam je rok i nadal świecą, dają takie białe światło, może z bardzo lekkim błękitnym akcentem i naprawdę lepiej się z nimi jeździ niż z "żółtymi" standardowymi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
|
Widzisz też takie miałem okazje kupić ale jakoś sie nie pokusiłem, kupie następnym razem. Sprawdze czy sie lepiej jezdzi czy nie. A wogole mozna kupic standardowe "zolte" ale mocniejsze?
Kolego niżej co do ledów, poczytaj o zmianach podświetlenia zegarów i wogóle, jest tego mnóstwo, i tylko ledy wchodzą w gre
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do zewnątrz, też myśle nad ledami, ale czytałem że jako żarówki stopu lub pozycyjne mogą być za słabe, także nie wiem.