View Single Post
Stary 03-02-2010, 11:46   #66
hexe
ford::average

Model: Sharan Carat
Silnik: Różowy autobus VR6 + LPG
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Jak sprawdzić termostat bez wyciągania go?

Cytat:
Napisał marcysgalaxy2,3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego ,on Ci podał najwyższą cene Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w tym internetowym Inter Cars masz do wyboru co chcesz i za ile . Ja sobie wybrałem i zadzwoniłem do sklepu ,nie mieli tego co chciałem ale na drugi dzień o 9tej rano już był Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spisałem z tego internetowego nr indeksu i taki im podałem. Po 1szym telefonie też mi chcieli wsadzić coś za około 70 -ciu paru złotych. Kupuj tylko wahlera. sami stwierdzili że one są najlepsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Idę czyścić krokowca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
Obdzwoniłem 3 oddziały Intercarsu w Trójmieście. Wszędzie ta sama odpowiedź. Cena jest taka z nie inne a koledzy kupowali zapewne ze znaczną zniżką stałego klienta. Nie ma szans na negocjacje ceny itp. Co za kaszaniarze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zakupię więc sobie na Alledrogo i mi przyniosą do domku z pocałowaniem w rękę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Że też w dzisisejszych czasach dostępności sklepów internetowych takie firmy mają jeszcze rację bytu