No ,koledzy forumowiczowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Boje z wysokim spalaniem i niedogrzewanim, u mnie zakończone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Napiszę tak : Montaż dodatkowego termostatu (przy bloku silnika 38 zł.) wymiana 2 czujników cieczy (sygnał na kompa87 zł i na wskaznik 24,50).Czyszszenie krokowca (syf,malaria
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) wymiana filtra powietrza 56zł ,czyszczenie przepływomierza (zasyfiony). Praca własna, nerwy własne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Garaż kolegi (4 browce LECH ). Koszta niewielkie w stosunku do opisów z postów kolegów walczących o ciepło i niskie spalanie. Efekt tej walki jest taki, że mam ciepełko i spalanie spadło o około 4 litry na 100-tkę w mieście (10,2 - 11,4 l)
Wcześniej jak bym nie jeżdził to poniżej 15,5 l nie schodził. Myślę więc że warto pokombinować . Poczytać posty na forum !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Doklejam fotki dla porównania. Pierwsza jest tylko po montażu termostatu (tylko cieplej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Reszta fotek z powrot po naprawie ( chyba lepiej wyglądają cyferki po prawej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:-)))))) ). W tym miejscu WIELKIE dzięki za to FORUM i pomoc . Sporo kaski można zaoszczędzić na mechaniorach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jakieś pytania ,z przeprowadzonej operacji? , chętnie odpowiem . Pozdrawiam i życzę ciepełka w autach i niskiego spalania :fcp29: Marek