Kolego, bez urazy, ale czy Ty przypadkiem nie masz za dużo pieniędzy na eksperymenty???
Świece MM nic mi nie mówią - ta włoska firma kojarzy mi się z amorkami (produkuje amorki na pierwszy montaż do fiata) oraz z alternatorami, regulatorami napięcia, rezystorami dmuchaw, itp.
W jakiej cenie te świeczki??? Bo motorcrafty, ngk czy briski to spokojnie do 15zł szt można już kupić i są to sprawdzone marki.
Co do przewodów to one są tańsze niż Janmory
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a janmor to jak złośliwi mówią "najwyższa jakość w najniższej cenie"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehe. Rozumiem że się kasa nie przelewa ale jak bedziesz kupował to chociaż te polskie sentechy. Może z 10zł droższe od tych co podałeś, ale u mnie w pracy na jakieś ponad 100kpl sentechów sprzedanych w zeszłym roku było tylko 6 reklamacji i oczywiście wszystkie uwzględnione (2 lata gwarancji). Najwyższa półka to NGK lub oryginały, ale już tak nie musimy szaleć.
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka