Temat: [Fiesta 1989-1996] ustawianie pompy
View Single Post
Stary 07-02-2010, 11:57   #5
kamil87
ford::average

Model: 480/Fiesta
Silnik: 2,4 TDDI/1.1 (wtrysk)
Rocznik: 2001/1991
Domyślnie Odp: ustawianie pompy

Cytat:
Napisał Darium Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak nie umie zrobić czegoś trudnego to liczyć na to że dobrze zrobi coś średnio trudnego jest wątpliweGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak mi się wydaje...

a skoro nie chce się bawić z takim SAXO skąd mamy wiedzieć że nie odwali fuszerki przy fieście??

Widzisz jak nie bezie się bawił np z pompą z saxa to nie dawać do takiego. I taki sens był mojej wypowiedzi. Bo kolega ma fiestę 1.8D dał właśnie do pana co mu ją popsuł. Ale zanieśliśmy ją do fachowca co mi robił pompy(w miejscowości Gajów) i tą pompę mu naprawił. Pompa w fieście może też być boscha jak u mnie w saxie ale chodzi o jej budowę.

Cytat:
Napisał stasiek49 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dlaczego odradzasz takiego mechanika?
Bo mówią że lepiej się pamięta jak ktoś dobrze radzi. Ale tak jak napisałem wyżej bo może mu ją popsuć.

Ostatnio edytowane przez kamil87 ; 07-02-2010 o 12:03
kamil87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem