Cytat:
|
To nie marketing i reklama.
Tylko wymiana doświadczeń.
A chyba o to chodziło autorowi tematu ?
|
A właśnie nie przekonacie mnie w tym temacie. Jakie dajecie odpowiedzi? Cytuję:"... ja mam Conti i nie narzekam, ja z kolei Barum, inny pisze że Dunlopy uratowały mu życie itd itd..."
To co to za doświadczenia? Wymieniacie się markami opon które są powszechnie znane i powszechnie dostępne w sklepach. To co to za wątek? O markach opon? Znajdzie się tu jeden który kupił markową gumę ot dajmy na to na przykład (to tylko przykład) Pirelli i powie że mu się wysypała po jednym sezonie i dostałą brzucha albo ścięło bieżnik po krawędzi? Jasne, że nie. Wszyscy to bohaterowie czy też bohaterzy szos i każdy kupił i dokonał dobrego wyboru. Jaki z tego wniosek? Markowe opony są OK i raczej nie ma z nimi problemów. Skoro nie ma to po co tu dzielić włos na czworo? Ja sam jeżdżę na pewnych markowych oponach i co z tego? Nie wymienię marki bo to nie ma sensu. Jak się zużyją to kupię sobie inne też markowe. Nie wezmę tych samych bo... znudził mi się bieżnik ^^
Kupię pewnie coś tańszego od tego co mam teraz bo uważam, że przepłaciłem za te co mam teraz i nie zapytam nawet oponiarza: "Panie czy te Micheliny to dobre opny?". Czy to Michelin czy Dunlop, czy też GY nie ma znaczenia. Opona jest opona i pitolenie uważam tu za zbędne. Chyba że porównujecie Dunlopa do Marangoni i wymieniacie za i przeciw, to wtedy tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam.