Cytat:
|
Dzięki Kołbi.
Filtr kabinowy zakupię i wymienię sam. Lecz tu pojawia sie pytanie: czy ma znaczenie kiedy wymienię filtr - tzn. przed czy po przeglądzie klimatyzacji?
|
Co do wymiany filtra samemu to bym sie na Twoim miejscu mocno zastanowił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak w 1.6 tdci, ale u mnie w 1.8 tdci, filtr kabinowy jest tuż obok....pedału przyspieszenia...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem kto wpadł na ten genialny pomysł, ale niestety wpadł.
trzeba odkręcać pedał od podłogi a żeby to zrobić trzeba miec klucze powykręcane chyba w chińskie 8
Lepiej dać 50 zeta mechanikowi od klimy zeby to wymienił i zaoszczęscić 2-3 h własnego czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o nerwach juz nie wspomnę
pozdro