Temat: [C-MAX 2007-2010] Przegląd klimatyzacji
View Single Post
Stary 08-02-2010, 13:56   #5
wojtek_k
ford::average

Imię: Wojtek
Model: C-max GHIA
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Przegląd klimatyzacji

Cytat:
Napisał jaco67 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki Kołbi.
Filtr kabinowy zakupię i wymienię sam. Lecz tu pojawia sie pytanie: czy ma znaczenie kiedy wymienię filtr - tzn. przed czy po przeglądzie klimatyzacji?
Co do wymiany filtra samemu to bym sie na Twoim miejscu mocno zastanowiłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak w 1.6 tdci, ale u mnie w 1.8 tdci, filtr kabinowy jest tuż obok....pedału przyspieszenia...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem kto wpadł na ten genialny pomysł, ale niestety wpadł.
trzeba odkręcać pedał od podłogi a żeby to zrobić trzeba miec klucze powykręcane chyba w chińskie 8Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lepiej dać 50 zeta mechanikowi od klimy zeby to wymienił i zaoszczęscić 2-3 h własnego czasuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o nerwach juz nie wspomnęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro
wojtek_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem