Temat: [Kuga 2008-2012] Najczęstsze usterki
View Single Post
Stary 09-02-2010, 20:55   #64
Kriss1
ford::average

Model: Galaxy 4x4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Usterki występujące w Kudze

Cytat:
Napisał Tommi30 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś specjalnie "testowałem " spryskiwacze i jak dla mnie jest oki. Z przodu dobre ciśnienie, dokładnie cała szyba pokryta płynem, z tyłu mogło być lepiej, ale też spełnia swoją funkcje. Dziś poczułem też "zapach" sprzęgła, ktoś coś o tym pisał. Mam nadzieje że nie będzie to żadna poważna usterka.
Od pewnego czasu jakby smrodek znikł. Nie wiem, czy u innych też?...(pytanie do osób, które wcześniej miały takie objawy). Testuję w mocno w zaśnieżonych warunkach i problem chyba na obecną chwilę ustał. (oby). Aż z tego testowania przeciąłem cholerka oponkę (NOKIAN) i na flaczku nawet 4x4 nie daje rady wyjechać ze śniegu. Bez assistance nie dało rady (klucz do kół też szlak trafił - porażka - cały się wygioł, a gość ze startera pourywał badziewne kapturki z dwóch nakrętek pływających - czyli 30 PLN za szt. w plecy - co za chłam?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
A z newsów - w kwietniu wchodzi nowy automat z mocniejszym dieslem i dwusprzęgłową, automatyczną skrzynią biegów (odpowiednik VW DSG).Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kriss1 jest offline