Cytat:
Od pewnego czasu jakby smrodek znikł. Nie wiem, czy u innych też?...(pytanie do osób, które wcześniej miały takie objawy). Testuję w mocno w zaśnieżonych warunkach i problem chyba na obecną chwilę ustał. (oby). Aż z tego testowania przeciąłem cholerka oponkę (NOKIAN) i na flaczku nawet 4x4 nie daje rady wyjechać ze śniegu. Bez assistance nie dało rady (klucz do kół też szlak trafił - porażka - cały się wygioł, a gość ze startera pourywał badziewne kapturki z dwóch nakrętek pływających - czyli 30 PLN za szt. w plecy - co za chłam? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
A z newsów - w kwietniu wchodzi nowy automat z mocniejszym dieslem i dwusprzęgłową, automatyczną skrzynią biegów (odpowiednik VW DSG). Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
a czy jak nie zamowi sie dojazdowki to daja podnosnik?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ten zestaw naprawczy to jakis plyn do wlania w oponke?
Kriss szalejesz szalejesz to masz..bylo kupic Yeti zima sie sprawdza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak to yeti haha