Cytat:
a czy jak nie zamowi sie dojazdowki to daja podnosnik? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ten zestaw naprawczy to jakis plyn do wlania w oponke?
Kriss szalejesz szalejesz to masz..bylo kupic Yeti zima sie sprawdza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak to yeti haha
|
Odpowiadając na pierwsze pytanie: Myślę, że nie dają. Podobnie miałem w VW Pasku - zestaw naprawczy - mały kompresorek i uzupełniacz w płynie (bez lewarka i kluczy). W FK już mam dojazdówkę, a lewarek i klucz jest pod kołem w specjalnym uchwycie z pianki. A z tego co widziałem w salonie, egzemplarz bez dojazdówki w miejscu koła miał przegródki.
Co do Yeti (może i fajnie jeździ - nie wiem, nie jeździłem, więc gdybam) ale bagażnik jeszcze mniejszy niż w FK, a z zewnątrz okropniasty. Poza tym jak kupowałem Kugę, to Yeti u nas jeszcze nie było. Bardziej zastanowiłbym się nad nowym outlanderem z silnikiem 2,2, bo dwulitrowy chodzi jak traktor. W tym roku mają wprowadzić mniejszego outlandera (konkurencja dla Nissana Q). Co do szaleństw - miał być kulig dla brzdąców w lesie i był, tylko pech nas dopadł i tyle, bo gruz ktoś wywalił, a pod śniegiem guzik widać. Poza tym FK radził sobie nawet nieźle na dojazdówce. Po trasie już dużo gorzej - kierownica się trzęsie, a i samochód podsterowny się zrobił. Norma.