Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 10-02-2010, 14:40   #1550
PabloWPR
ford::average

Model: MK4 2.0 Titanium
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Prosili aby odebrać następnego dnia ze względu na zgłoszone usterki, no i 2 godziny temu odebrałem:
Cytat:
Napisał PabloWPR Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- łuszczy się chrom na gałce zmiany biegów,
zamówili nową część na gwarancji
Cytat:
Napisał PabloWPR Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- fotel kierowcy się buja przód tył
zamówili nowy stelaż na gwarancji
Cytat:
- skrzypi tylna półka lub okolice
nie znaleźli świerszcza, ale przyznają, że problem jest - prosili, aby jak przyjadę następnym razem zostawić auto na 2-3 dni i będą szukać - na ten czas proponują zastępcze auto
Cytat:
zaświeciły mi się kontrolki ABS, ESP i błąd silnika; systemy znikły, moc spadła
wyczyszczone wiązki przy lewym przednim kole, coś tam przy PCM, wykasowane błędy.
Autko umyli i odkurzyli.

Wrażenia z całości zadziwiająco pozytywne. Wszystko bardzo grzecznie i bardzo mile. Pojechałem tam z polecenia na forum i sam śmiało polecam innym to ASO.
Żeby nie było za pięknie - auto średnio dobrze umyte, no ale to ASO a nie myjnia ręczna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.