Witam wszystkich forumowiczow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem szczesliwym posiadaczem forda oriona z 93roku z siilniiem 1,6 16v dohc.
Poprzedni własciciel tego auta zamontował gaz 2 lata temu ,ale ani razu nie byl z nim na regulacji gazu i wymianie swiec oraz przewodow.
Dzisiaj chcialem zakupic swiece ,ale w dwoch roznych sklepach powiedzieli mi calkiem co innego ,w jednym powiedzieli mi ze mam silnik zetec ( zdziwilem sie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i chcieli mi dac orginalne swiece platynowe za okolo 40zł sztuka i przewody 98zł ...
a w drugim zaproponowali mi ngk za 20zł platynówki i 100zł przewody .z tym ze ngk sa podobno dwa rodzaje ,jedne z krotszym drugie z dluzszym gwintem ,co juz calkowicie mi wszystko pokreciło w głowie.
Prosze was drodzy forumowicze o rade w zakupie nowych swiec i przewodów ,najlepiej o dokładne namiary cześci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Mam tez problem z zakupem linki hamulca recznego ,jednen sklep mowi ze mam jedna dluga linke (100zł) a drugi mowi ze mam 2 linki (i tu jest chyba prawda) za 89zł.
Dziekuje za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam