To i siebie pozwolę dopisać, zobaczymy jak tam wtryski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
00. wojtbf1
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
01. jvc
02. keisim
03. Snajper_881
04. karex
Pamiętasz heko? Lały mi wtedy. Zrobiłem jak na razie zaledwie ponad 18 tys (a miały wytrzymać tylko 10 tys.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - na szczęście nawet chłopaki się mylą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i na jednym wymieniłem rozpylacz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .