View Single Post
Stary 14-02-2010, 17:21   #1483
siteman
ford::advanced

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał loki7777 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem ciekaw jak to jest zrobione. Czy to tylko przetlumaczone oprogramowanie nawigacji czy cos wiecej. Moze to jakas samorobka
"butony" są po polsku i opisy także, natomiast komunikaty głosowe nadal w dedykowanych językach (czyli bez polskiego) co jest zrozumiałe, gdyż są na płytce za mapami a nie mają zbyt wile wspólnego z firmware Denso. W pewnym sensie jest to samoróbka, bo jest to nieoficjalna wersja firmware, prosta sprawa, opisy angielskie zastąpiono polskimi. Czy jest to warte 500 zł czy nawet 300? niech każdy odpowie sobie sam, w/g mnie nie, nauczenie się kliku słówek po angielsku nie jest trudne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Snajper_881 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam!
Może ktoś przypomnieć rodzaj wtyczki od anteny GPS????
Prawdopodobnie padł mi zamiennik z allegro.
Mam "satelitkę" i czasami łapał sygnał, teraz padło całkowicie.
Myślałem, że to może wina pogody, ale to chyba przesadaby była.
Orientuje się ktoś, czy można kupić taką antenkę w MediaMarkt??
kolego, ja się tam nie bawiłem w podpiłowywanie wtyku HS (trzeba go troszkę urobić, aby pasował do DVD-ROM-u) rozebrałem oryginalną wtyczkę i przełożyłem do dokupionej anteny, naprawdę banalnie proste, wtyczka jest "rozbieralna"

Ostatnio edytowane przez siteman ; 14-02-2010 o 17:27
siteman jest offline   Odpowiedź z Cytatem