Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 18-02-2010, 09:30   #819
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Chińczyka nie ma się co bać, nie wybuchnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam już drugiego i w sumie oba były OK. Ten model który mam obecnie wiem że występuje też w wv i oplu ,różni się jedynie budową zewnętrzną, nawet instrukcja która jest po Polsku ma zdjęcia z logo VW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jestem zadowolony ,jest jedna wada jak na razie ,mam nadzieję że przez ten wszechobecny śnieg, że słabo widać ekran w pogodny dzień ze śniegiem, mam wrażenie że model poprzedni był pod tym względem lepszy, ale w sumie w zimie go nie miałem. Jak ktoś chce to mamy do sprzedania poprzedni model ,który kupiliśmy w kilkanaście osób i był tylko sprawdzony więc jest praktycznie nowy ,tyle że już bez gwarancji ,możemy wystawić na allegro z jakąś zaporową ceną minimalną i za ile ktoś z forum wylicytuje za tyle kupi, to jest coś takiego jak tutaj http://www.allegro.pl/item927621388_...prom_3_sz.html

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem