Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 21-02-2010, 21:22   #403
kuzek
ford::advanced

Model: Honda Accord Tourer
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem nadzieję na taką odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki !
W końcu nie po to kupuje się takie autko, by bawić się w zimie w doładowywanie aku.

A jak szybko spływał Wam lód z przedniej szyby w tęgie mrozy ? Dla m.in. tego "bajeru" kupuję Forda właśnie (brak garażu) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy ktoś z Was ma 1.6 benz. ? Ciekawe, jak tam osiągi przy wyprzedzaniu i jakie okaże się spalanko przy dłuższej jeździe blisko maxa (193) oczywiście na niemieckich autobanach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w mondku miałem ogrzewana przednia szybke i to jest jedyny zajebisty patent ktorego mi brakuje w accordzie, w fiescie tez juz nie brałem ogrzewanej przedniej szyby, ale jest jeden dobr patent na zmarazajace szybki a nazwa sie to odmrazacz do szyb. zywałem w tym roku i skrobanka nie było. Jesli po trasie autko jest rozgrzane i pada snieg, to aby nie zamarzał wystarczy prysnac na szybke troche plyny odmrazacza.
kuzek jest offline   Odpowiedź z Cytatem