Cytat:
|
Aż trafiłem na gazownika z internetu -auto-gaz Nowotczyński z Mławy. Bardzo dokładnie i szczegółowo objaśnił przez telefon (023 655 33 55), dlaczego odradza instalacje gazu do tego samochodu. Jego opinia zaważyła, że nie będę zagazowywać mojego c-maxa.
|
a możesz się podzielić tą opinią
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... w końcu po to tu jesteśmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Ja kupiłem świadomie 2,0 benzyna i zagazowałem na początku miałem problem z, 'check engine' świeciła czerwona lampka - błąd sondy lambda, po kilku wizytach u gazownika ustawił parametry idealnie i wszystko GRA. Spalanie gazu czy w mieście czy na trasie to 10 litrów - gaz mam od września 2009 :-)
|
no to witam w klubie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam ok 5kkm zrobione na gazie od listopada ...
pierwszy czek po 500km - ułozy się, pojechałem na kasowanie, coś podregulowali i 4kkm był spokój
drugi raz zatankowałem na carefur, do tego mrozy po -20'C, pomyślałem - możliwe
ale następny błąd wyskoczył po 500km i teraz to
jadę jutro walczyć
ogólnie autko śmiga bez zarzutów, nie czuć różnicy w stosunku do noPB
stabilne obroty, nie gaśnie, spalanie ok 10L (dużo jazdy po krk)
a jaka różnica na stacji