Witam szanowne grono,
na imię mam Adam i jestem jednym z instruktorów w Drivemotion.
Z zaciekawieniem przeczytałem ten wątek na Waszym forum i postanowiłem sprostować kilka rzeczy.
To co nas wyróżnia od "placówek" tego typu to fakt, że my w 90% czasu poświęcamy na jeżdżeniu i korygowaniu złych zachowań na bieżąco. Oczywiście możemy wynająć salę wykładową, rzutnik itp., zwiększyć cenę o 300 zł i pół dnia poprowadzić wykład ale po co??? Najważniejsza jest przecież praktyka!
Cena jaką Wam zaproponowaliśmy wynika z wynajmu toru jakim dysponujemy a nadmienię tylko, że to najlepszy tego typu obiekt na południu polski.
Co do certyfikatów, to rozdajemy je symbolicznie i spełniają one funkcję pamiątkową. Oczywiście wszystko można sobie wydrukować ale jaki jest sens posiadania np. OpenDive bojąc się panicznie wody!?
To co jeszcze raz podkreślę to fakt, że tylko i wyłącznie praktyka może nauczyć nas czegokolwiek, teorię, której podstawy też są potrzebne, polecam do poduchy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze jedna ważna informacja - dysponujemy jeszcze 3 wolnymi miejscami na 28 lutyego 2010 - cena uległa zmianie, ponieważ udało nam się wynegocjować lepsze warunki. Jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany to zapraszamy do kontaktu mailowego - biuro@drivemotion.pl
Z pozdrowieniami
Adam