Cytat:
Jeśli droga jest super, to Fiesta jest stabilna. Masz może takie wrażenie, bo układ kierowniczy jest bardzo bezpośredni, a mały ruch kierownicą powoduje duży skręt kół. Jest lekka i twadra, więc ma się wrażenie mniejszej stabilności na słabszych drogach. Na zakręcie na dziurach nawet ma się wrażenie, że tył zarzuca.
Napewno ponad 185 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko z oponami z indeksem H conajmniej.
|
Droga była perfekcyjna (autostrada przez kilka krajów euro). Byćmoże to czułość układu kierowniczego. W każdym razie 160 to dla mnie max w tym aucie. Może kiedyś się rozbrykam, ale póki co uczę się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak już jesteśmy przy zarzucaniu tyłu na zakręcie, to dodam że na diurawym "ślimaku" w warszawie portafiło mnie zauważalnie wynieść na zewnątrz przy 50-60 na godzinę. Skrzyżowanie KEN i Dolinki Służewieckiej. Już wyremontowane. Czasem widziałem tam samochody na słupie. Może dlatego naprawili
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.