Cytat:
Caligator, masz zdaje się diesla 1.6, tak ? To Ty pisałeś, że przydałby się 6 bieg ? Też mi się wydaje, że powyżej 150 km/h szóstka byłaby wskazana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pzdr.
|
no tak się składa że mam benzynę 1.6 a nie diesla
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i też 6 bieg by się przydał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prędkość maksymalna juz osiągnąłem i miałem malutki zapas jeszcze...
osiągi mogłyby być lepsze bo czuję jakby fiesta miała 100km a nie 120... co prawda nie jest to całkiem wolne autko ale oczekiwałem lepszego przyspieszenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może to wina tego że wystarczy żebym wszedł do auta i już fieścina jest 100kg cięższa?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do mrozów to tej zimy moja fiesta nie była garażowana i stała cały czas na zimnie... zero problemów z odpalaniem(zaobserwowałem tylko jedną rzecz że czasem odpala po 0.5s przestoju po przekręceniu kluczyka ale nie wiem czy to czasem nie jest normalne na takich mrozach)...
poza tym czasem po jeździe czasem cicho "buczy" mi coś w konsoli centralnej tak pod odtwarzaczem cd... wy też tak macie??
ja z fiesty jestem bardzo zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam kolor Squeeze i nie żałuję wyboru... przynajmniej wyróżnia się na tle innych aut na drodze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza tym jest to wersja 5 drzwiowa więc zazwyczaj ludzie myślą że mam pod maską coś mniejszego a tu takie małe zaskoczenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z wyposażenia też mi nic nie brakuje (polecam brać radio z wtyczką USB - bardzo ułątwia życie bo CD potrafi przycinać płyty z mp3)...żałuję tylko że nie brałem tylnych wspomagaczy parkowania bo już raz musiałem wymienić tylną lewą lampkę odblaskową w zderzaku... całe szczęście żę w salonie jej cena oscylowała w granicach 40zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.