Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 27-02-2010, 22:30   #442
Ford-fan
ford::average

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na autostradzie jakoś tak lubię sobie spokojnie wędrować więc w 80% przypadków nie przekraczam 120km/h... jak jeżdżę max 110 to przynajmniej spalanie na kompie mam na poziomie +-5.5litra/100km

a co do hałasu to moim zdaniem jak na tą klasę auta jest lepiej niż powinno byćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szóstki brakuje ale tragedii też nie ma... śmieszna sprawa jeszcze jest z tymi przełożeniami w fieście bo jak mnie natchnie na eco-driving to przy 50km/h wrzucam już 5-ty bieg i auto spokojnie brnie do przoduGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. A wczoraj niestety zepsuła mi się klamka od drzwi kierowcy i się nie chce zawsze otwierać:/
Eeee, to jak jeździsz na audzie prawie zawsze max.120, to szkoda dla Ciebie 1.6, Caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze spalaniem minima najlepiej bije KAczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Twoja opinia o hałasie jest już kolejną z licznych chwalących jego nawet niższy poziom od spodziewanego. To mnie bardzo cieszy, bo jadąc do np. Beneluxu fajnie będzie łyknąć niemieckie audy ze średnią np.155 i przy tym mieć jeszcze hałas w normie, jak przypuszczam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No eco-driving na tym polega - jak najniższa prędkość na jak najwyższym biegu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A klamka coś za szybko odmówiła współpracy - muszą gwarancyjnie zrobić, tylko ciekawe czy zrobią to "od ręki" max. w godzinę czy dostaniesz auto zastępcze, bo braknie im jakiejś części ?
Życzę 5 minutowej naprawy ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem