Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 02-03-2010, 22:56   #448
Ford-fan
ford::average

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał kuzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zaleta nowej fiesty jest zawieszenie, ktore jest bardzo wytrzymale. Dzis do prostowania oddałem felge stalową (na szczescie) i musiałem kupic nową opone (stara została przecieta z boku) , okazuje sie ze falgi sa stosunkowo miekie ...
Twoja Kobitka, oprócz zrywania krawężnikami dyfuzora, gnie też felgi ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stalowe są kowalne bardziej od alusów. Podobno alusy nie gną się, tylko przy bardzo silnym uderzeniu pękają, ale generalnie są dużo bardziej wytrzymałe od stalek. Cenka też odpowiednio wyższa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cała moja nadzieja w najmniejszej średnicy stalek (14 cali) i przez to w wysokiej oponie, no i w ostrożnej jeździe na pozimowych drogach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem