Cytat:
Ostatnio co mnie zabolało to odchodząca farba(?) z tego plastiku koło wyświetlacza oraz marszcząca się "chromowana" obwódka wlotu z przodu.
Poprzednie wizyty w serwisie:
-słaba klima
- dziwny zapach w kabinie i uczucie wilgoci; okazało się, że coś w klimie się zatkało i woda lała pod fotel pasażera i okolice...
-wibrowanie fiesty gdy stała dłużej w korku i spadanie obrotów
-śruby w drzwiach pasażera przecinające uszczelkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-dziwne odgłosy podczas jazdy dochodzące z tyłu auta
-parę dni temu padły czujniki parkowania
Niektórym z Was może wydawać się, że to są pierdoły ale moje poprzednie auto było 7 razy starsze od fiesty i z awarią było 2 razy w serwisie(stłuczka, padnięta elektryka).
Fiestą ogólnie oceniam pozytywnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie pierdoły, bo w sumie trochę się ich uzbierało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta farba czy folia zapewne nakładana na zasadzie skurczu termicznego coś faktycznie słabo się trzyma, zwłaszcza na obwodzie grilla na zaskakująco dużej powierzchni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A już żałowałem, że nie wziąłem "chromów" w pakiecie Platinium
Inne usterki też nie takie błahe, szczególnie że dałeś pewnie koło 6 dyszek za autko, więc drobiazgi mogą być gorszej jakości w wyglądzie, ale nie powinny odpadać, szybko się psuć czy się marszczyć !
Jak szybko Ci te usterki naprawiali ?
Było to czasem dłużej niż "od ręki" i dawali wtedy auto zastępcze, jak obiecuje gwarancja ?
Pzdr.