Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 03-03-2010, 23:22   #455
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał zaford Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio co mnie zabolało to odchodząca farba(?) z tego plastiku koło wyświetlacza oraz marszcząca się "chromowana" obwódka wlotu z przodu.
http://img532.imageshack.us/gal.php?g=dsc08134.jpg daję Wam do wglądu foty schodzącej farby... (wiem, że deska brudna i zakurzona ale nie chcę żeby w aso coś pyskowali, że niewłaściwie myte czy coś w tym stylu)
Co do marszczącej się obwódki grilla, to ewidentne niedbalstwo podczas chromowania. Stal mogła być np. nieodtłuszczona itp. Muszą Ci wymienić na nową. Podobno jej koszt to 800zł, gdzieś tak widziałem.
A co deski to ja to widzę podobnie - też niedbalstwo i niechlujstwo podczas produkcji. Pracuje w firmie produkcyjnej, to wiem jakie rzeczy ludzie na produkcji potrafią robić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także w Niemczech.
Ale takie rzeczy najbardziej wkurzają.
Choć innych usterek sporo już nazbierałeś. Moje poprzednie auto (nadal je mam) to MK6 i w serwisie była tylko na przeglądach w zasadzie.
Ja jak zobaczyłem listwy chromowane, to wybór wersji zawęził się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem