Cytat:
Ostatnio co mnie zabolało to odchodząca farba(?) z tego plastiku koło wyświetlacza oraz marszcząca się "chromowana" obwódka wlotu z przodu.
http://img532.imageshack.us/gal.php?g=dsc08134.jpg daję Wam do wglądu foty schodzącej farby... (wiem, że deska brudna i zakurzona ale nie chcę żeby w aso coś pyskowali, że niewłaściwie myte czy coś w tym stylu)
|
Co do marszczącej się obwódki grilla, to ewidentne niedbalstwo podczas chromowania. Stal mogła być np. nieodtłuszczona itp. Muszą Ci wymienić na nową. Podobno jej koszt to 800zł, gdzieś tak widziałem.
A co deski to ja to widzę podobnie - też niedbalstwo i niechlujstwo podczas produkcji. Pracuje w firmie produkcyjnej, to wiem jakie rzeczy ludzie na produkcji potrafią robić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także w Niemczech.
Ale takie rzeczy najbardziej wkurzają.
Choć innych usterek sporo już nazbierałeś. Moje poprzednie auto (nadal je mam) to MK6 i w serwisie była tylko na przeglądach w zasadzie.
Ja jak zobaczyłem listwy chromowane, to wybór wersji zawęził się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.