Cytat:
(...)
Dziwne, światła były wyłączone i w wyniku zepsucia się w(y)łącznika same się włączyły ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Brzmi dość nieprawdopodobnie. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka kiedyś przed rannym wyjazdem do pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w ogóle po cholerę mi to oświetlanie drogi do domu ?! Nie parkuję na podjeździe do swych drzwi, jak wszyscy prawie, więc ta snobistyczna funkcja co najwyżej może sprawić takie niemiłe niespodzianki, jak opisałeś, a do tego w zimie zwłaszcza eksploatuje aku już po wyłączeniu silnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Światła się włączyły po uszkodzeniu przekaźnika, nie włącznika (to dwie różne rzeczy). Tak przy okazji to chyba ten sam przekaźnik odpowiada za światła mijania, światła dzienne i follow me home. Tę funkcje oświetlania drogi do domu można wyłączyć jeśli nie jest potrzebna. Ja auto trzymam w garażu więc ją wyłączyłem.
Zaford jaki przebieg ma Twoje auto? Kupione w Polsce?