Cytat:
Chromowane listwy są w Ghia i Titanium, nie trzeba brać pakietu Platinium. To jaką Ty w końcu wersję masz? Kolor widzę "biskupi" jak mawia moja mama Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No trochę się wkurzyłem widząc prawie 10 kilo wyższą cenę, gdybym chciał mieć te niby-chromy (na fotce naszego Kolegi to przypomina pomarszczoną folię "srebrnopodobną", a nie metal - potanianie kosztów ! ), więc mam oszczędniejszą wersję 1,4, tzn. Trend Silver X Plus
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodatkowo lędźwie, zapas, boczne bagi, oczywiście lakierek HM (extra płatny zresztą w każdej wersji), el.lustra i przeciwmgielne reflektorki - akurat tylko ich mi szkoda, że nie są takie, jak w droższych wersjach, tzn. "chromowane", ale może zgodzą się najdalej po 2 latach podstawowej gwarancji wymienić je, oczywiście odpłatnie na chromki, bo jednak ładniej wyglądają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda że nie ma możliwości dopłaty i posiadania ich "na srebrno" w Trendzie
W sumie jednak kilka ładnych kilo zł zaoszczędziłem, a na srebrzonych listwach szyb i grilla aż tak mi nie zależy.
Pzdr.