04-03-2010, 15:09
|
|
|
ford::average
Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
|
Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
Cytat:
1. Naprawy były szybkie, auto dostawałem z powrotem na następny dzień. Tylko raz się zdarzyło, że musiałem czekać 2 dni i właśnie wtedy powinienem dostać auto zastępcze (wg warunków gwarancji). Jednak Pan z aso szybko powiedział, że nie mam co na to liczyć, bo nie mają i nie będą mieć nic na stanie przez najbliższe 2 tygodnie...
Co do odchodzących fabr to bez problemu uznano mi to na gwarancji. Kazano mi czekać na telefon z aso. Z racji tego, że nie mieli tego u siebie to zamawiali z jakiegoś magazynu. Czekam już miesiąc...
2.Ford-fan- nie masz co żałować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oglądnąłem już troche fiest i niestety tylko w mojej tak się dzieje.
3.Mancat- 10 500 km, auto z polskiego salonu.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No tak coś czułem, że z tymi zastępczymi może być kiszka. Mój dealer oczywiście zapewniał, że już od przypadku czekania na naprawę do następnego dnia zapewniają zastępcze autko.
Mam do WAS, Fordowcy - Fiestowcy, jeszcze ważne pytanko:
Czy ktoś z Was zakładał sobie alarm ? Ten dodawany już w serwisie salonu przed odbiorem auta jest o 4 stówki tańszy od fabrycznego, więc pomyślałem, czemu nie ? Pytanie czy ktoś z WAs mając taki "salonowy" alarm nie ma z tego powodu częstych brzęczeń i niepożądanych odgłosów wywołanych drganiami obić drzwi czy innych, bo to one właśnie są odrywane w czasie montażu alarmu, a potem obawiam się, że niedbale wciskane i "na odwal się" przyklejane silikonem...
Wielkie dzięki za odp.!
Pzdr.
|
|
|