Cytat:
Zawsze nie mają aut zastępczych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet jak stoi kilka do jazdy próbnej.(...)
|
Raz zostawiłem fiestę w serwisie, opisywałem tu problem brzęczenia przy przyspieszaniu, i z autem zastępczym nie było problemu. Musiałem poczekać dwa dni, po czym dostałem telefon, że mogę przyjechać, swoje zostawiłem, odjechałem zastępczym.
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No tak coś czułem, że z tymi zastępczymi może być kiszka. Mój dealer oczywiście zapewniał, że już od przypadku czekania na naprawę do następnego dnia zapewniają zastępcze autko.
Mam do WAS, Fordowcy - Fiestowcy, jeszcze ważne pytanko:
Czy ktoś z Was zakładał sobie alarm ? (...).
|
Ja w ogóle zrezygnowałem z alarmu, wg. mnie to nic niedające zabezpieczenie. Jak jakiś na ulicy wyje to mało kto się ogląda. Ważniejsze są zabezpieczenia zamków i immobiliser, i zdrowy rozsądek, np. nie zostawianie cennych rzeczy w aucie. Takie jest moje zdanie.
A jeśli zamówisz i będziesz miał "ale" do jakości wykonania to po prostu to zgłosisz.