Cytat:
|
Mam do WAS, Fordowcy - Fiestowcy, jeszcze ważne pytanko:
Czy ktoś z Was zakładał sobie alarm ? Ten dodawany już w serwisie salonu przed odbiorem auta jest o 4 stówki tańszy od fabrycznego, więc pomyślałem, czemu nie ? Pytanie czy ktoś z WAs mając taki "salonowy" alarm nie ma z tego powodu częstych brzęczeń i niepożądanych odgłosów wywołanych drganiami obić drzwi czy innych, bo to one właśnie są odrywane w czasie montażu alarmu, a potem obawiam się, że niedbale wciskane i "na odwal się" przyklejane silikonem...
|
Mam alarm zakładany w salonie i nie ma żadnych odgłosów. Myślę, że dużo zależy od salonu, niektóre bardziej dbają o klienta, inne już mniej.
Tak przy okazji witam wszystkich fordomaniaków! Na początku roku namówiłem rodziców na kupno nowego samochodu i dołączyłem do grona szczęśliwych kierowców nowej Fiesty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Samochodzik ma jeszcze mało przejechanych kilometrów, ale na razie satysfakcja jest na poziomie bliskim 100%. Jedyne 'mankamenty' to czasem dochodzący do uszu dziwny odgłos z okolicy prawego głośnika oraz zbyt mały (na wysokość) obszar pracy wycieraczek - ale to już było poruszane na forum.