Cytat:
to trza podjechac jak sie gwarancja skonczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1500 zeta łowicoki biorą
jedno pytanie: jak z trwałoscia silnika, ktory teraz pracuje pod wiekszymi obciazeniami, bo mu moment obr wzrosl i koniki?
|
...a to szkoda...w Krakowie dla FCP mamy ceny specjalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...a jak już powiedziano...na trwałość silnika największy wpływ ma sposób i jakość eksploatacji...
...ja osobiście chipuję swoje auta od lat...i zawsze na maksa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....a moja technika jazdy jest na forum dobrze znana
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....i nie miałem nigdy przykrych doświadczeń...tak samo jak wielu kumpli i cała reszta zawirusowanych...więc wniosek nasuwa się sam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.