Dzięki Wszystkim za odpowiedzi w kwestii alarmu itd. - dzwoniłem do salonu i okazało się, że oni nie muszą żadnych obić zdejmować, bo przewody są już w środku i tylko elektrycy styki muszą wpiąć w drzwiach i klapie silnika, a alarm wolę mieć, bo jak np. zaparkuję gdzieś na wyjeździe za granicą, to mając autko pod oknem zerwę się do boju
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak mi jakiś łachmyta spróbuje włam zrobić w celu sprawdzenia np. czy coś cennego jest w skrytce, a i pod własnym blokiem będę się pewniej czuł mimo wszystko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Drugie zabezp. faktycznie od 60 kilo wartości wymagają, więc ja sobie ten alarmik nadobowiązkowo robię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
PS. Reflektorki chyba trzaby całe wymienić, bo pochromowanie niefabryczne obawiam się byłoby nietrwałe, a tam i woda i sól w zimie chlapie, bo to nisko przecież