Cytat:
Dla mnie to raczej stal nie jest, no chyba że jakaś nowa receptura stali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Po prostu jak ich dotykam to powinny być zimą zimne a latem ciepłe a są takie troche nijakie. Z daleka można się nabrać ale z bliska to plastik jak dla mnie.
Dziś z ciekawości jak otworzę drzwi to sprawdze przekrój tej "stali" bo może myślałem że nie mam a mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
Najlepszym testem czy jest to stal czy nie jest magnes. Dodatkowo jak popukasz to inny dźwięk wydaje plastik, a inny stal.
Natomiast jest to dobra stal nierdzewna i magnes jest bardzo słabo przyciągany, ale jest. Im lepsza stal nierdzewna, tym magnes jest słabiej przyciągany,aż do całkowitego braku przyciągania. Jak widać na zdjęciach trzyma się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DSC00018.JPGDSC00019.jpg