Odp: C-Max Typowe Awarie
Nie widać tu na forum konkretnych wyników Ze daleko do mojego służbowego auta kangoo pierwsza rejestracja 2006 luty model 2005 sprzedalismy go w 2010 luty aż się płakać chciało silnik 1.5D 82KM przejechane miał 285000km do 120000 mial olej wymieniany co 30tysi pozniej co 20tysi do konca jezdził na pełnym syntetyku ELF pierwsza awaria 187tysi wymiana poduszki pod silnikiem i koncówki drążków przekładni kierowniczej,225tysi wymiana łożysk kół przednich i amortyzatorow komplet bo tylny stanoł zrobiłem całość i już było słychać pompe elektryczną od wspomagania ale nie zdążyłem jej wymienić bo jeszcze działała tylko głosno i to wszystko . Auto było jak bajka każdemu życze żeby były tak dobre Samochody mam własnie Forda i zaczyna coś sie znim dziać bije mi kierownica chociaż tarcze mają koło 4 tysi przejechane może coś sie już dzieje w zawieszeniu strasznie smierdzi mi z wydechu nie wiem czy tak powino dawć z wydechu nie da się zanim stać nie do wytrzymania alternator wymieniony to smiechu warte to w satrym golfie 3 miełem ponad 300000 i działał typowa Niemiecka polityka kończy się gwarancja to musi się coś popsuć.Do ideału to mu daleko słabe wykonanie niestety.
|