Cytat:
za takie teksty i rozpoczynanie burdy w temacie to Ty powinieneś dostać bana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No sorry kolego.. ale kto to rozpoczął ?! Rozpoczął to użytkownik majsterus_nt !
Popatrz sobie co on pisze na tym forum...cały czas że Ford g..... WORT... No i ten podpis...
Takie zachowanie o forum Forda nie powinno być dopuszczane... zobacz sobie jak koledzy na forum sąsiednim o Focusie postąpili jak jeden koleś napisał ... " Czy to prawda że Ford g... wort" ? Został wyśmiany, obluzgany i co NAJWAŻNIEJSZE OD RAZU ZBANOWANY !! I tak powinno się postępować !
A jeszcze co do słowa WORT... Zacznijmy od tego kto w ogóle wymyślił to przysłowie że Ford G... Wort... ? Ja myślę że to był jakiś WIEŚNIAK... ponieważ słowa WORT w języku Polskim NIE MA !
Moim zdaniem... jeśli Ford komuś nie pasuje niech go Sprzedana, nie wchodzi na forum i tyle... problem z głowy... .
Ktoś kupi Focusa za 9-8 tyś z roku 1998 lub 1999 i później mówi że Ford g... wort... No LUDZIE ! A jaki ten samochód ma być za 8-9 tyś ?! Ja np. Za Focusa z roku 1999 dałem 13 tyś.. ale nie narzekam na niego ! Chodzi jak igła. Myślę że majsterus_nt postąpił właśnie tak.. kupił swoją foczkę za 9 tyś, bitą itp a teraz ma pretensje... Zadbane, niebite Focusy z roku 99 chodzą po 12-13 tyś.
Aha.. zapomniałem dodać jeszcze o tym Civicu UFO... zobaczcie sobie odcinek TOP GEAR w którym testowali ten samochód.... On w ogóle nie skręca !! Zawieszenie tragedia ! Belka skrętna w takim samochodzie.. SZOK! Zresztą... zobaczcie i oceńcie sami.
Tutaj macie link do filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=NIay0kOeU7U
( Z początku będzie starszy model Civica, dopiero później ten nowy.. "ufo")