Temat: [Mondeo 2000-2007] Recenzja eksploatacji
View Single Post
Stary 09-03-2010, 21:50   #208
szkot666
ford::average

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 benzyna +lpg
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Recenzja eksploatacji mondeo

Witam wszystkich , poczytałem początkowe płacze uzytkowników i sie przeraziłem co oni kupili.
ja mam mondka mk3 z konca 2002 w benzynie 2.0 , kupiłem go 2 lata temu u gebelsa , stuknietego z przebiegiem 34000 km ( nie wiem co za kretyn tak cofnał licznik , niewazne) auto troche stało bo w rynienkach koło relingów był mech ....
zagazowałem go raz......... po roku wywyaliłem LPG bo sie psuło............... poczekałem pół roku i zagazowałem go drugi raz............... jest git. Przez 2 lata miałem jedna poważna naprawe - sonde lambda za 900 pln + reset kompa za 150 . nawiasem mówiac to to z wymiana sondy był jakiś kanał bo dalej mam złe objawy.
do dzisiaj nie robiłem nic poza tym.........nic w zawieszeniu .............nic w osprzecie silnika...........wydawałem kase na upiekszanie mojego autka : szyby na ciemno , lampy na czarno , lekkie audio , nowe opony .............. Powiem Wam ze tez myslalem ze Fordy sa do bani ale jak teraz ogladam auta które ewentualnie miałem kupić do Fordzik jest najlepszy ........... jedyne co mnie martwi to koszt kokpitu , bo niestety jeszcze nie wymieniłem go i jezdze sobie bez poduszek. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podsumowujac, trafił mi sie bardzo fajny egzemplarz............ mam nadzieje ze teraz mi sie nie zacznie sypać............ od 2 lat nosze sie z zamiarem dodania zdjecia do profilu zeby sie chwalic moim pieknym mondkiem , ale jakoś nie ma okazji , ale zrobie to kiedyś
pozdrawiam wszystkich
p.s. wszystkie wozy są fajne , trzeba tylko trafić na dobry egzemplarz.........
szkot666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem