View Single Post
Stary 10-03-2010, 11:59   #61
GrekuPL
ford::advanced

Imię: Grzesiek
Model: Mdo mkIV/Foka mkII fl
Silnik: 2.0TDCI 140KM/1.8TDCI 115KM
Rocznik: 2008/2008
Domyślnie Odp: chwalony warsztat pana Tomka; naciąganie na kasę

Cytat:
Napisał Jacek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chodzi tylko o to, że przypadkowo widziałem tego Mondka po uszkodzeniu (ja też jeżdżę do p. Tomka ze swoją "flotą").
nie tylko Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. my się chyba też widzieli właśnie na warsztacie (jeszcze Łukasz był chyba ten od focusa II
Cytat:
Napisał Jacek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I według mnie nie wszystko jest aż tak oczywiste w tej sprawie
nigdy nie będzie... sprawa daje trochę do myślenia-trzeba pilnować roboty i tyle :]
Cytat:
Napisał Sz4mciO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A z tego co czytam na forum to oprócz niego i firmy CAROS innych specjalistów do FORDa nie widzę - nie wspominam o GERMAZ i Pol-Motors
na terenowej jest zakład co robi fordy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale nigdy tam nic nie robiłem...na szczęście na razie sam sobie z naprawami daję radę więc nie muszę jeździć, szukać i zastanawiać się co kto nie złożył...
GrekuPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem