Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 12-03-2010, 10:07   #496
Morel
ford::beginner

Model: Fiesta
Silnik: 1.4 Benzyna
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie żartuj, że prawie dwukrotnie więcej niż w poprzednim modelu? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ok 600 to płaciłem, ale po 40tyś km.
Co Ci mogę powiedzieć. Taki lajf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał mancat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc na dobrą sprawę nie wiem dokładnie jakich wersji ta akcja dotyczy. Myślę jednak, że wszystkich fiest z danego okresu produkcji, bo każda ma funkcję "follow me home". A z tą funkcją powiązany był mój problem.
Ja jestem z kwietnia 2009 i się "załapałem". W poniedziałek jadę te kabelki wymienić. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I do nastepnego przeglądu spokój (odpukać).
Morel jest offline   Odpowiedź z Cytatem